Omaha indiceren en classificeren header
Opleiding kwaliteitsverpleegkundige naar post mbo post hbo tweede afb

Opleidingen op maat

GrowWork zorgt voor een passend opleidingstraject met een opleiding volledig afgestemd op de wensen van jouw organisatie. Onze ervaren trainers adviseren in nauwe samenwerking met onze adviseurs over welke opleiding het beste binnen de organisatie past. Zo kiezen we ervoor om bepaalde modules meer of minder uit te lichten zodat zorgprofessionals op de beste en meest relevante manier opgeleid worden.

Wil je graag meer informatie of sparren over welke opleiding het beste binnen jouw organisatie past? Neem contact met ons op via onderstaande button.

Leeromgeving

Over GrowWork samenwerkingspartners

Pluvo

Pluvo ondersteunt ons met een mooie en intuïtieve online leeromgeving. Binnen deze leeromgeving vinden de deelnemers alle opdrachten, presentaties en naslagwerken. Ook alle communicatie tussen trainer en deelnemers vindt plaats via de Pluvo-omgeving.

Noordhoff

Wij maken gebruik van de e-learnings van Noordhoff Zorgpad Professional om onze projectverpleegkundigen optimaal te ondersteunen in hun deskundigheidsbevordering. De e-learnings zijn geïmplementeerd in onze Pluvo-leeromgeving.

Modules opleiding op maat

ZorgAcademie opleidingen op maat

Verandervaardigheden

Het kleurenmodel 'de Caluwé' aangevuld met verdiepende communicatie bij weerstand zoals de Roos van Leary en geweldloze communicatie (mbo).

Inzet trainingsacteur

De opgedane kennis van de opleiding wordt toegepast in een rollenspel met een trainingsacteur.
ZorgAcademie opleidingen op maat2

Teamcoaching

Twee ervaren trainers gaan aan de slag met een team om inzichtelijk te krijgen wat er speelt.

Individuele coaching

Individuele gesprekken door een ervaren coach met een persoonlijkheidstest naar wens als start.
Over GrowWork2

Onze trainers

Onze trainers hebben een achtergrond in de zorg en blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, zodat ze de opleidingen waar nodig kunnen aanpassen. Zo blijven onze opleidingen relevant en kunnen de deelnemers inspelen op de veranderingen in de zorg. Wil je meer weten over onze trainers? Op deze pagina lees je meer.

Ervaringen

Humanitas

Opleiding op maat voor wijkverpleegkundigen

“GrowWork: de opleider waar groeien tot een sterke professional wordt waargemaakt!”

Riza | Opleider bij Humanitas

WZH

Opleiding op maat voor locatie- en teamverpleegkundigen

“Fijn om in co-creatie het leertraject vorm te geven. Er is tijd genomen om samenwerkend het programma passend te maken voor WZH.”

Marga | Adviseur leren en ontwikkelen bij WZH