Over GrowWork (2)
Over GrowWork (2)

Over GrowWork

GrowWork staat sinds 2008 voor kwaliteit in de zorg. Als hr-dienstverlener en opleider in de gezondheidszorg verbindt GrowWork zorgprofessionals met organisaties. Dit doen we met veel aandacht. Samen onderzoeken we met de zorgprofessional wat de wensen en behoeften zijn. Om zo samen te ontdekken welke zorgorganisatie in de directe of indirecte zorg bij je past. Met de opleidingen van onze ZorgAcademie blijven zorgprofessionals zich ontwikkelen.  Onze collega’s vertellen je graag meer over de mogelijkheden bij GrowWork.

Werken bij GrowWork

Foto homepagina ik zoek werk of opleiding

Wil jij graag werken bij een succesvolle organisatie waar persoonlijke aandacht voorop staat? En waar jij de kans krijgt jezelf te ontwikkelen? Dan zit je bij GrowWork op de juiste plek. Recruiter Veerle Slippens somt op waarom werken bij GrowWork een echte aanrader is:

  • GrowWork is een goed georganiseerde en meedenkende organisatie
  • Er hangt een fijne werksfeer. Van samen lunchen tot samenwerken en van inhoudelijke gesprekken tot veel lachen op de werkvloer
  • Er is een prettige samenwerking tussen collega’s
  • We hebben een mooie, fijne werkomgeving met vrijdagmiddagborrels en spetterende bedrijfsfeesten
Missie GrowWork

Missie

GrowWork wil professionals en opdrachtgevers in de gezondheidszorg met elkaar verbinden die de drive hebben om zich continue te verbeteren. Die open staan voor nieuwe kennis, voor nieuwe vaardigheden, voor nieuwe tijden. Doordat deze mensen zichzelf blijven verbeteren, verbeteren ze de levens van anderen en zo uiteindelijk de gehele gezondheidszorg in Nederland. Een permanente cyclus van verbetering. Een vliegwiel voor een betere gezondheidszorg 

Visie GrowWork

Visie

De eisen die de maatschappij aan de gezondheidszorg stelt worden groter. De eisen aan de mensen die erin werken ook. Een betere gezondheidszorg vraagt om krachtige mensen. De kwaliteit van de mensen die in de gezondheidszorg werken zal dan ook doorslaggevender zijn dan de hoeveelheid mensen die erin willen werken. GrowWork wil mensen in staat te stellen het beste uit zichzelf te halen voor anderen. 

"*" geeft vereiste velden aan

Instemming*
Instemming
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We zijn bereikbaar op
Vragen over de opleiding?
opleidingen@growwork.nl
Postadres

Postbus 88
5201 AB Den Bosch

Volg ons op