Contact GrowWork3
Zorgorganisaties

Over GrowWork

Als hr-dienstverlener in de gezondheidszorg verbindt GrowWork zorgprofessionals met zorgorganisaties. Dit doen we met veel aandacht. Samen onderzoeken we met zorgorganisaties wat hun wensen en behoeften zijn. Om zo verder te ontdekken hoe GrowWork aan deze wensen kan bijdragen. Met de opleidingen op maat van de ZorgAcademie blijven de zorgprofessionals binnen jouw organisatie zich ontwikkelen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden binnen jouw zorgorganisatie? Via onderstaande button neem je contact met ons op.

Opdrachtgevers zorgorganisaties

HR-dienstverlener

GrowWork helpt organisaties bij onder andere capaciteitsproblemen, structurele invulling van vacatures, kwaliteitsprojecten, opleidingsvraagstukken en professionele ontwikkeling. We leiden professionals op met onze ZorgAcademie en bieden ze begeleiding door een van onze adviseurs. We helpen niet alleen door zorgprofessionals naar de juiste plek te bemiddelen, maar ook door het delen van kennis en advies met onze whitepapers en webinars. Of het nou gaat om een tijdelijke of structurele invulling van vacatures; onze adviseurs denken graag mee.

Opdrachtgevers GrowWork

GrowWork Group

GrowWork maakt deel uit van de GrowWork Group (GWG), een groep hr-bedrijven met leidende posities in het publieke domein. Via ons netwerk van zusterbedrijven binnen GWG (InterWork, JS Consultancy, POSG en Roler) vergroten wij actief de kans op een succesvolle verbinding tussen professionals en zorgaanbieders, zorgverzekeraars, zorgoverheden en ziekenhuizen.

 

Certificering

GrowWork Detachering B.V. is opgericht op 25 april 2008 en gecertificeerd conform de NEN 4400 norm & ISO 9001:2015.

Amsterdam

Alpha Tower 2e etage, De Entree 19-21
1101 BH Amsterdam

Parkeren P5 – Villa Arena

Den Bosch

Lekkerbeetjesstraat 2-4
5211 AL Den Bosch

Parkeren Q-Park Station/ Maijweg

Den Haag

Anna van Buerenplein 49
2595 DA Den Haag

Parkeren Q-Park CS/ New Babylon

Zwolle

Koggelaan 73 – 79
8017 JN Zwolle

Parkeren Pas de Deux parkeergarage/ Hanzelaan