"Werken als zzp’er bij GrowWork geeft me veel vrijheid en flexibiliteit"

Kader, Verpleegkundige
zzper-in-de-zorg-GrowWork-uitgelicht

Kader vertelt over het werken als zzp’er bij GrowWork:

“Ik ben als zzp’er gaan werken door de vrijheid die het me geeft. Ik kan zelf aangeven wanneer en hoeveel uren ik wil werken bij organisaties. Daarnaast zoek ik altijd naar opdrachten waar ik, naast mijn werk als verpleegkundige, ook aan kwaliteit kan bijdragen. Je gaat bij dit soort opdrachten aan de slag met kwaliteitsvraagstukken, met als doel om hierin een verbeterslag te maken. Wanneer deze verbeterslag is gemaakt, kan ik zelf kiezen of ik langer bij een organisatie blijf of dat ik begin aan een nieuwe opdracht. Ook maakt het werken als zzp’er het makkelijker om meerdere opdrachten naast elkaar te kunnen doen.”

Waarom heb je voor GrowWork gekozen?

“Op het moment dat ik met GrowWork in gesprek ging, merkte ik meteen dat ze goed naar mijn wensen luisterde. Ze konden me meteen al adviseren wat voor opdrachten goed bij mij pasten, wat een goed gevoel gaf. Na de kennismaking bij GrowWork kon ik al snel op gesprek bij een organisatie voor mijn eerste opdracht. Nu zijn we een jaar en meerdere opdrachten verder en ben ik nog steeds blij dat ik deze keuze heb gemaakt!”

Projectverpleegkundige bij GrowWork tweede afbeelding

Wat is de toegevoegde waarde van GrowWork?

“Debby, mijn contactpersoon bij GrowWork, weet goed wat ik belangrijk vind in een baan. Dit bespaart me veel tijd op het moment dat ik op zoek ga naar een andere opdracht. Ik vertrouw er volledig op dat zij de goede match maakt bij organisaties. Je merkt ook dat je echt een sparringpartner hebt. Zo weet Debby veel van wat de mogelijkheden in de zorg zijn en bij welke organisaties dit te realiseren is. Ook heeft ze me geadviseerd om de opleiding tot kwaliteitsverpleegkundige te gaan volgen bij GrowWork, waar ik in oktober mee ga beginnen. Dit is een perfecte aansluiting op mijn interesses.

Ik werk nu een jaar bij GrowWork en hier heb ik al ontzettend veel van geleerd. Ook staan de meerdere opdrachten goed op je cv. Debby heeft een groot netwerk en weet precies welke vraagstukken er liggen bij welke organisaties, waardoor ik ook weer bij andere organisaties terechtkom dan wanneer ik zelf zou solliciteren. Kortom: ik hoop op nog een lange samenwerking met GrowWork!”

Werken bij GrowWork?

Heb je ook interesse om als zzp’er bij GrowWork aan de slag te gaan? Hier vind je onze vacatures.