"Bij GrowWork kun je meerdere kanten op in de zorg"

Melissa, Verpleegkundige ziekenhuis
Werken-bij-GrowWork-zorg-uitgelicht

Melissa vertelt over haar werk als verpleegkundige in het ziekenhuis via GrowWork.

“Ik heb altijd geweten dat ik in de zorg wilde werken. Werk waarbij ik oprecht iets voor een ander kan betekenen. Dat ik uit een zorgfamilie kom, droeg daar ook aan bij. Vroeger deed ik al alsof ik apotheker was door kraaltjes in plastic zakjes te doen. Toen ik zestien was, ben ik begonnen aan de opleiding ziekenverzorgende. Later heb ik de opleiding mbo-verpleegkundige afgerond. Ik ben begonnen met werken in een verzorgingstehuis. Inmiddels heb ik ook in de thuiszorg, het ziekenhuis en de psycho-geriatrie gewerkt. De diversiteit is een van de dingen wat het werken in de zorg zo leuk maakt.”

Hoe ben je bij GrowWork terechtgekomen?

“Ik heb in 2021 al als kwaliteitsverpleegkundige gewerkt via GrowWork. Ik heb toen superfijn contact gehad met Koen Plasmeijer, door wie alles tot in de puntjes was geregeld. Hij hielp me met de voorbereiding van het sollicitatiegesprek en woonde het gesprek zelf ook bij. We spraken het na en ik kwam op een prachtige locatie terecht. De opleiding tot kwaliteitsverpleegkundige was ook erg goed geregeld. Koen was mijn vaste aanspreekpunt. Dit voorkwam dat ik langs veel lijnen moest om antwoorden te krijgen op mijn vragen. Dit jaar kwam ik via recruiter Veerle Slippens opnieuw in contact met GrowWork. Door de goede ervaring van de vorige keer was ik meteen enthousiast. Inmiddels had ik 5 jaar ervaring opgedaan in het ziekenhuis en werd ik benaderd voor een functie bij het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis. Dit is een locatie waar ik altijd al graag wilde werken. Opnieuw had ik erg fijn contact met Veerle en werd alles goed voor me geregeld.”

Werken bij GrowWork ziekenhuis tweede afbeelding

Wat is voor jou het meest van toegevoegde waarde in de samenwerking met GrowWork?

“Het is fijn dat je bij GrowWork meerdere kanten op kunt binnen de zorg. Ik heb eerst als kwaliteitsverpleegkundige gewerkt en nu als verpleegkundige op de chirurgische afdeling. Als je in de zorg werkt, is alles al druk genoeg en je wordt in veel zaken ontzorgd. Ik hoef veel minder te regelen rondom een nieuwe baan. Veel wordt voor me uitgezocht, ik hoef niet te onderhandelen en GrowWork gaat voor me op zoek op het moment dat ik toe ben aan een nieuwe baan.

Naast mijn werk als verpleegkundige in het ziekenhuis werk ik nog zestien uur in een flexpool. Ik kan mijn uren makkelijk inplannen en er wordt bij GrowWork rekening gehouden met mijn andere baan. Kortom, voor mij kent het werken via GrowWork alleen maar voordelen.”