"Als junior projectverpleegkundige werk ik aan mijn groei en ontwikkeling terwijl ik ontdek waar mijn interesses liggen"

Hannah, junior projectverpleegkundige
Junior-projectverpleegkundige-GrowWork-uitgelicht

In februari studeerde Hannah af als hbo-verpleegkundige. In het brede aanbod ging ze op zoek naar de perfect passende baan. Op dat moment kreeg ze een berichtje met informatie om als junior projectverpleegkundige bij GrowWork aan de slag te gaan. Ze ging het gesprek aan en voelde meteen een klik.

“Op het moment dat ik het gesprek aanging wilde ik het liefst zo snel mogelijk aan de slag in de zorg. Adviseur Debby voldeed aan dit tempo en is meteen op zoek gegaan naar de perfecte opdracht voor mij. Al snel vond ze een opdracht waar ik meerdere kanten van de zorg kon ontdekken.”

Hoe ziet een werkdag van een junior projectverpleegkundige eruit?

“Ik werk momenteel in de wijkverpleging. Op een typische dag begin ik met een route in de wijkzorg. Ik houd me dan bezig met verpleegtechnische handelingen, maar net zo goed met een praatje maken met cliënten. In de middag zorg ik ervoor dat de randvoorwaarden van de zorg kloppen. Ik bel bijvoorbeeld met huisartsen of ik verwerk het in het systeem wanneer een cliënt opgenomen moet worden. Ik zorg dat alle administratie op orde is zodat de zorg door kan gaan.”

,

De toegevoegde waarde van een traineeship

‘Het fijne aan het werken als junior projectverpleegkundige is dat ik een half jaar extramuraal en een half jaar intramuraal kan gaan werken. Hierdoor zie je twee verschillende werkplekken binnen dezelfde organisatie, wat erg nuttig is om te ontdekken waar mijn interesses liggen. Op deze werkplekken kan ik kijken waar ik in wil groeien en ontwikkelen. Als je als junior projectverpleegkundige begint, word je meteen geholpen met een persoonlijk ontwikkelingsplan. Gedurende je dienstverband word je echt door GrowWork ondersteund om het beste uit jezelf te halen en om te kijken welke richting je op wilt. Om vanuit de schoolbanken meteen met een adviseur van GrowWork te kunnen sparren is erg waardevol!’

Nieuw budget voor opleidingen wijkverpleging2

Werken bij GrowWork?

Interesse om als junior projectverpleegkundige aan de slag te gaan bij GrowWork? Hier vind je alle vacatures.