"Ik kom altijd met een frisse blik (en vers geduld) in situaties waar een team al langer in zit."

Laura , Projectverpleegkundige
Projectverpleegkundige Laura Heinhuis

Laura is sinds 2022 bij GrowWork in dienst. Zij is als verpleegkundige in de wijk bij ons begonnen waarna zij in 2023 de overstap heeft gemaakt van verpleegkundige naar zorgregisseur. Volgende week start Laura als wijkverpleegkundige met veel plezier in Klazienaveen.

Wat sprak je aan om samen te gaan werken met GrowWork?

Wat mij aansprak te werken via Growwork, was vooral de afwisseling. Dit bevalt me nog steeds heel goed. Ik kan op verschillende plekken meewerken en kan dus alles zien. Daarnaast zit er veel uitdaging in het werk omdat je iedere keer op nieuwe plekken komt waar iets anders aan de hand is. Daar wordt ik blij van.

Hoe blijf je gemotiveerd en betrokken bij het werk in de zorg?

Gemotiveerd en betrokken blijven kan soms ingewikkeld zijn omdat je altijd weet dat je weer gaat, maar het wisselen maakt het ook makkelijker. Ik kom altijd met een frisse blik (en vers geduld) in situaties waar een team al langer in zit. Ook kom ik wel naar mijn werk met de instelling om de opdracht beter achter te laten dan hoe het op locatie was toen ik kwam. Dit motiveert ook.

Wat zou je zeggen tegen iemand die overweegt om bij GrowWork te solliciteren?

Als je houdt van afwisseling, of je wil graag kijken wat er allemaal is in de zorg kan Growwork hier naar mijn idee zeker wat in bieden. Daarnaast is het ook niet verkeerd dat er iemand meekijkt met je CV en klik- (sollicitatie) gesprekken. Werken bij Growwork heeft mij, mij verder laten ontwikkelen als zorgverlener, dus ik zou het zeker aanraden!

Ook benieuwd naar een samenwerking met GrowWork?

Lees jij Laura’s verhaal en denk je: dit wil ik ook? Neem een kijkje op onze pagina voor meer informatie en wie weet wordt jij onze volgende projectverpleegkundige!