`

Verdiepende leerlijn kwaliteitsverpleegkundige in het verpleeghuis

4 dagen
24 accreditatiepunten

Je hebt de rol van kwaliteitsverpleegkundige in de vingers.

Homepagina zorgen voor elkaar (2)

Inhoud van de opleiding

GrowWork is overtuigd van de meerwaarde van continue reflectie en ontwikkeling van zorgmedewerkers. Het leren houdt niet op bij het volgen van een opleiding; reflectie en verdieping en je persoonlijk en professioneel te blijven ontwikkelen in onze veranderende maatschappij. Tijdens deze 4-daagse advanced opleiding ligt de focus op jouw samenwerking met alle andere betrokkenen bij het zorgproces en ga je dieper in op het omgaan met innovaties en veranderingsprocessen.

Deze follow-up heeft als doel om verdieping te bieden; een verdieping die aansluit bij de reeds opgedane kennis en vaardigheden van de 9-daagse leerlijn ‘kwaliteitsverpleegkundige in de verpleeghuiszorg’ of de 7 daagse post-mbo ‘verpleegkundige kwaliteitszorg’ . Het is een traject dat aansluit bij deze opgedane kennis en vaardigheden en biedt ondersteuning aan een zorgprofessional die moet acteren in het zorglandschap van de verpleeghuiszorg dat steeds complexer wordt.

Voor wie?

Je hebt minimaal een jaar geleden de 9-daagse opleiding tot kwaliteitsverpleegkundige of de 7-daagse post-mbo opleiding ‘verpleegkundige kwaliteitszorg’ gevolgd bij GrowWork.

Na het volgen van de opleiding kun je:

Na afloop van dit traject ben je in staat om passende communicatie- en leiderschapsstijlen in te zetten in je relatie met je team, de cliënt en andere in- en externe betrokkenen in het verpleeghuis met altijd tot doel het bevorderen van persoonsgerichte zorg en in lijn met de missie en visie van je organisatie.

Praktische informatie

Tijdens deze 4-daagse follow-up gaan we dieper in op de specifieke verpleeghuiszorg thema’s als:

  • Samenwerking met en belangenbehartiging van de patiënt. Samenspel formele en informele zorg (familieparticipatie, mantelzorg en vrijwilligerswerk).
  • Samen met het team verantwoordelijk voor kwalitatief goede zorg. Samen verantwoordelijk voor het totaal. Verdieping coachende vaardigheden; gericht op methodisch handelen en rapportage.
  • Innovaties, het gebruik hiervan en hoe krijg je je team mee in veranderingen.
  • Persoonlijk leiderschap en belangenbehartiging van de patiënt in multidisciplinaire teams (MDO)

Locaties en data

Registreer

1. E-mailadres
2. Persoonlijke gegevens
3. Factuurgegevens
4. Controleren en versturen